KNBB vereniging Carambole

Aanmelden op reservelijst PK nationaal 2016/2017 >>> KLIK HIER
Ingeschreven spelers voor seizoen 2016/2017 >>> KLIK HIER

DIVERSE KALENDERS PK 2016/2017 IN EXCEL >>> KLIK HIER laatste mutatie 8 juni

Wedstrijdkalender KNBB totaal     >>>   klik hier 
Wedstrijdkalender 2016/2017       >>>   klik hier     >>> incl. alle details
Wedstrijdkalender internationaal   >>>   klik hier

Kennis maken met de biljartsport >>> klik hier

In het linkermenu kunt u het nieuws per rubriek opvragen.

Het laatste nieuws

Prachtig scholenintiatief Leo Onnekink/Jop de Jong
Onlangs stond op de KNBB website dit bericht over een prachtig initiatief van Leo Onnekink: Gratis biljartlessen en een demonstratie van wereldtopper Jop de Jong op het Wiringherlant in Wieringerwerf.Biljarten op school dus, gewoon in de aula! Een... Lees verder »

Jan Nabuurs overleden
Wij ontvingen het trieste bericht dat Jan Nabuurs op zondag 9 oktober onverwacht is overleden. Jan heeft veel betekend voor de biljartsport en bekleedde de functie van districtswedstrijdleider binnen het district Nijmegen.De afscheidsviering... Lees verder »

Sam van Etten & Jeffrey van Heesch oogsten titels
Tijdens een 3 voudig Nederlands Kampioenschap Jeugd op 1 & 2 oktober 2016 bij Verploegen in Wijchen werd het publiek getrakteerd op uitstekend, vlot, vrij en onbevangen biljart van onze jeugdige talenten. Bij het kader 38/2 ging de strijd ... Lees verder »

Biljart Totaal oktober 2016
Biljart Totaal oktober 2016 met o.a. >>> klik hier Lees verder »

De Biljart Ballen oktober 2016
In editie oktober 2016 van De Biljart Ballen o.a.- Voorpagina: Eerste zege GP driebanden Glenn Hofman- In Memoriam Jan van Bakel, Han de Vocht en Boy de Groot- In editie Oost en West 2 paginaís BelgiŽ- Aankondiging NK driebanden groot junioren 7-9... Lees verder »

In Memoriam Boy de Groot
Dinsdagochtend 21 september 2016 bereikte ons het trieste bericht dat Boy de Groot op 72-jarige leeftijd geheel onverwacht is overleden. Zijn laatste momenten heeft hij samen met Diny mogen beleven op zijn geliefde stekje aan de Aarlehof in ... Lees verder »

Jan van Bakel overleden
Wij ontvingen het trieste bericht dat Jan van Bakel op maandag 5 september om 15.15 uur is overleden in het ziekenhuis van Ede. Jan heeft enorm veel betekend binnen de biljartsport niet alleen op landelijk niveau zoals in de functies van v... Lees verder »

Biljart Totaal september 2016
Biljart Totaal september 2016 met o.a. >>> klik hier Lees verder »